Lifeguard worden

Kom dan naar onze selectiedag!

Selectiedag

Elk jaar houden we voor onze nieuwe strandwachten een selectiedag. Deze vindt plaats in het pinksterweekend op een van onze strandposten. Verschillende onderdelen worden dan behandeld. Naar aanleiding van deze selectiedag kun jij worden aangenomen als nieuwe strandwacht. Als je het selectiemoment in het pinksterweekend hebt gemist, meld je gerust aan. We maken dan een afspraak op maat.

Onderdelen

Er worden drie onderdelen behandeld:

EHBO

Er zijn twee EHBO-casussen waarop jij moet inspelen.

Hardlopen

Er wordt een route uitgestippeld van 2 [km] over strand en duin. Deze afstand moet je binnen 12 minuten kunnen afleggen.

Zwemmen

Hierbij moet je in de zee binnen 10 minuten 400 meter kunnen afleggen.

Uiteraard zal hierbij aansluitend ook een sollicitatiegesprek plaatsvinden.

We nodigen jou dit weekend vaak ook al uit om 1 Ć  2 dagen mee te lopen tijdens de strandbewaking als voorproefje. Maak je geen zorgen als een bepaald onderdeel niet lukt. Je kunt altijd in overleg bij ons stage komen lopen. Op deze manier leer je toch veel over het strand zodat jij het jaar erop met volle energie als strandwacht alsnog aan de slag zou kunnen.

Ben jij enthousiast geworden?

Aanmeldformulier

Ben jij geĆÆnteresseerd om bij ons selectie te komen doen? Meld je dan nu aan via het onderstaande formulier! Vermeld in het formulier je naam, leeftijd, eventuele ervaring, motivatie en welke diplomaā€™s je al hebt. Als je bijvoorbeeld al een achtergrond hebt in de zorg of bij de reddingsbrigade kun je dit ook vermelden.

Let op: een EHBO diploma is verplicht. De volgende diplomaā€™s worden geaccepteerd:

Heb je niet een van de bovenstaande diploma’s? Neem dan alsnog contact met ons op via het aanmeldingsformulier.Ā 

NOODGEVAL?

Bel ons noodnummer:

Post niet bereikbaar?

Voor algemene opmerkingen, observaties of vragen belt u naar:

NOODGEVAL? KLIK HIER

Volg ons: